Om os

Hvem er vi hos Kompetencebroen?

Med 35 års erfaring indenfor det kommunale og brede socialfaglige arbejde kan Kompetencebroen hjælpe med at afklare og afhjælpe MANGE FORSKELLIGE udfordringer, som opstå i menneskers personlige liv, på arbejdspladsen eller i familien. Vi arbejder tværfaglig koordineret med empowerment og har et holistisk blik på det hele menneske.

Vores vision er, at børn, unge og voksne skal være centrum i eget liv og kunne få et relevant og udviklende tilbud, når de viser tegn på mistrivsel. Vi indgår derfor i forpligtende partnerskaber med kommuner, virksomheder og andre firmaer for innovativt at kunne give de tilbud og den service som hjælper vores brugere hel eller delvist i selvforsørgelse og tilfredsstiller vores kunder både ift resultat og progressionsbeskrivelse.

Vi har sammensat vores tilbud efter den faglige erkendelse, at indsatsen både skal være individuelt tilpasset, helhedsorienteret og tværfaglig koordineret med udgangspunkt i brugernes evner og forudsætninger, behov og helbredstilstand. Herved øger vi deres progression og mulighed for at opnå hel eller delvis selvforsørgelse.

Kompetencebroen er en privat konsulentvirksomhed, der blev grundlagt i april 2014. Vi arbejder holistisk og har en bred vifte af tilbud til mennesker, der søger hjælp. Efter 35 år som offentlig ansat i kommunale forvaltninger og jobcentre var tiden inde til at bruge min erfaring og min viden til at skabe bæredygtige resultater for mennesker, som har det svært i livet. Mennesker der har brug for en hjælpen hånd til igen at få fodfæste og finde balance i livet. Vi arbejder med alle mennesker, der bliver henvist af kommuner, private virksomheder, fagpersoner eller som kommer privat.

Som direktør og leder i Kompetencebroen er jeg ansvarlig for vores drift og produktudvikling. Min uddannelsesbaggrund rummer både en kontoruddannelse, socialformidler uddannelse samt diplom i ledelse, Mindfulness instruktør og healing.

Jeg har mange års praktisk erfaring både som sagsbehandler og leder indenfor sociale, beskæftigelses- og virksomhedsfaglige områder, læs evt. mere på LinkedIn. Jeg vægter social retfærdighed, samt arbejder jeg for at sikre at de mennesker der kommer hos os får mulighed for at udvikle sig og udfolde de potentialer, de har med sig i livet.

Mine spidskompetencer er med menskelighed, en holistisk forståelse af hvordan vi kan være selvhelbredende, social- og arbejdsmarkedsfaglig lovgivning, metoder der udvikler eller understøtter indsatser samt stresshåndtering, Mindfulness og healing.

Mit navn er Pernille Jarlhelt, jeg er uddannet socialrådgiver. I min nuværende stilling som socialfaglig konsulent hos Kompetencebroen, anvender jeg hverdag min faglighed og personlige engagement til at gøre en forskel i de menneskers liv, jeg arbejder med, igennem relations arbejde og personlig udvikling.

I mit daglige arbejde fokuserer jeg på dybdegående relations arbejde, hvor jeg tror på kraften i at se og forstå mennesker i deres helhed. Jeg arbejder tæt sammen med borgere, som står udenfor arbejdsmarkedet, og hjælper dem med at finde deres vej i livet, hvad enten det handler om uddannelse, beskæftigelse eller personlig udvikling.

Min tilgang er præget af nærvær og empati. Jeg møder hver enkelt person med et åbent sind og en dyb forståelse for deres unikke situation. Denne tilgang er kombineret med en evne til at tænke kreativt og løsningsorienteret, især når det gælder om at matche en persons profil og personlighed med de rigtige muligheder på arbejdsmarkedet eller i uddannelsessystemet.

Med over 10 års erfaring i sagsbehandling inden for det kommunale system har jeg opbygget en solid erfaring, ikke kun i håndtering af komplekse sager, men også i social projektudvikling. Jeg har arbejdet med en bred vifte af målgrupper, lige fra sårbare unge til ældre over 60 år med svag tilknytning til arbejdsmarkedet, hvilket har beriget mig med en dyb forståelse for forskellige livssituationer og behov.

I mit arbejde lægger jeg vægt på kontinuerlig udvikling og læring, hvilket afspejles i min nuværende uddannelse i biologisk medicin.

Denne nye viden giver mig endnu flere redskaber til at forstå og støtte de mennesker, jeg arbejder med, på en mere holistisk måde.

Jeg hedder Linda, er uddannet indenfor kost og ernæring, yogalærer samt mindfulness-instruktør. Jeg har lang undervisnings- og rådgivningserfaring, ift. til at hjælpe mennesker, der ønsker at ændre livsstil og finde en god balance i hverdagen. En velafbalanceret kost er vigtigt for at holdes os sunde, men vores forhold til mad er meget forskellig, alt efter hvem vi er. Mad er nemlig meget mere end bare næring. Mad minder os om følelser, gamle minder som vi husker og oplever igennem vores krop.
Når jeg skal hjælpe mennesker med at ændre kost og livsstil, inddrager jeg dit generelle helbred, dine tanker og følelser og tidligere erfaringer ift. kost, motion og vaner. Herudfra sætter vi sammen realistiske mål for dine ønsker om at skabe en forandring.

Jeg hedder Sereen og er uddannet og RAB registreret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut. Desuden uddannet som hypnotisør, facilitator i familieopstilling samt mester i Reiki healing.
Gennem mine behandlinger hjælper jeg dig med at tømme rygsækken og genskabe balancen i livet på en positiv, konstruktiv og nænsom måde. Jeg brænder for at hjælpe dig med at genfinde styrken, selvtilliden og selvværdet.

Michael Eis blev udddannet kropsterapeut ved Body-sds i 2004. Her var han ansat i 5 år som behandler, træningsinstrukt og underviser på Body-sds grunduddannelsen. Siden 2010 har Michael haft egen klinik hvor han arbejde med kropsterapi. Michael har undervist på 3 forskellige kropsterapeut grunduddannelser og har haft sin egen grunduddannelse. Han tilbyder en masse videre uddannelse for kropsterapeuter, massør m.m.

Så Michael har en masser erfaring, som gør at han favner bredt. Michael har erfaring fra fodbolds miljøet på HB Køge’s førstehold samt opstarten på HB Køge’s kvinder store succes inden for fodbold. Yderlig har Michael arbejde uden løn med at afhjælpe unge med spiseforstyrrelse. De sidste 5 år har Michael samarbejde med kompetencebroen om at hjælpe borgere i Danmark til finde lys i mørket. Som Michael siger “Jeg elsker at arbejde med mennesker og give den rette “hestesko”, så de mennesker jeg møder kan få de muligheder, som de gerne selv vil ha

Vi står klar til at hjælpe dig