Lysbehandling

Lysbehandling hos Kompetencebroen

Hos Komptencebroen tilbyder vi behandling med laser-teknologi. Selve behandlingen udføres med apparatet Bioptron, som gør at laserstrålerne trænger dybt ind i kroppen med et uskadeligt biostimulerende blødt lys som kaldes lineær polaristering.Effektivt mod: Smertebehandling, idrætsskader, sår, betændelses-tilstande, rynker, uren hud, stress m.m.

Hvorfor bruge blåt lys?

Den vigtigste tilpasningsmekanisme skabt af det blå lys er stigningen i energi-depoter i legemsvæv på bekostning af øget syntese af ATP i celle mitokondrier. Rækkevidden af blå lysbølger absorberes intensivt af talrige lysfølsomme strukturer (flavins, porfyriner, carotenoider). Dette sikrer den normale procedure af fotokemiske reaktioner, der er vigtige for hudens biologiske funktion.

Medolight BluDoc kan bruges til en lang række hudforhold som: At forberede huden til en kosmetologisk (kosmetisk) procedure, groft kløende hud, konsekvenser af beskadigelse af blødt væv i ansigtet, aldrende hud, efter en dyb rensning af ansigtet , symptomer på acne, hyperesthesi.

  • De 171 blå laser LED-dioder opererer ved 470 nanometer og helbreder alle betændelses-tilstande, og de 36 infrarøde dioder helbreder alle smertetilstande ved 940 nanometer 
  • Et apparat til kosmetiske procedurer, der anvender blåt laser LED-lys og infrarødt lys 
  • ​Når mitokondrier inde i cellen bliver stimuleret med Bludoc bliver de stimuleret til at optage mere ilt og glukose, som hjælper cellen til at genopbygge sig selv. Derved opnåes en anti-aging og anti-stress effekt, samt et forøget stofskifte.

Ønsker du mere info omkring denne lysbehandling?