Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94
Unge-uddannelse-arbejdsliv

Vision

Kompetencebroen vil med en tværfaglig behandling af det hele menneske skabe trivsel og udvikling for sårbare børn, unge og voksne, så de opnår balance i livet, hvadenten det drejer sig om skole, uddannelse eller job.

Unge og uddannelse

Unge er Danmarks råstof og fremtid også de sårbare og udsatte børn og unge. Hver især er de unikke og udgør en betydelig og skjult talentmasse. Vi fokuserer på at afdække deres uopdagede ressourcer og talenter. I samarbejde med fagpersonale får vi dem i trivsel og uddannelse.

Det gode arbejdsliv

Alt for mange mennesker har udfordringer med stress og belastning og har brug for at finde balancen i livet. For at kunne udnytte egne kompetencer og potentialer skal man kunne mærke sig selv og kende sine grænser. Vi fokuserer på, at ledere og medarbejdere i fællesskab kan skabe den gode arbejdsplads.
DIN FREMTID - DIN SUCCES
KONTAKT
Kompetencebroen ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Tlf.: 7070 7614
Mobil: 5338 1253
Email: info@kompetencebroen.dk
NYHEDSBREV
Stacks Image p85771_n364653
Følg os på sociale medier