Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94
Særlige evner og behov

Særlige evner og behov

Børn og unge med særlige evner og behov er en sammensat gruppe. Det er vigtigt at være fortsat nysgerrig og interesseret i disse børn og unge, der over tid forandrer sig. Relationer er afgørende for disse børns personlige udvikling.

Der er mange typiske kendetegn for høj begavelse. Selvom man ikke genkende sit barn i de typiske kendetegn nedenfor, er det ikke ensbetydende med, at barnet ikke er højt begavet. Man kan med kun med sikkerhed kan sige, at et barn er højt begavet med en psykologisk test. Her er typiske træk, som kan understøtte, at et barn er højt begavet. Kun en intelligenstest kan med sikkerhed fastslå høj begavelse.

I daglig tale er kreativitet en løs betegnelse for menneskets evne til at skabe noget nyt, overraskende, hidtil uset. Ordet anvendtes oprindelig om problemløsninger af videnskabelig og teknisk art, men anvendes nu bredt om kunstneriske præstationer, sportspræstationer, nytænkning inden for økonomi og erhverv og tilmed også om livsstil.
Kilde: denstoredanske.dk

Der er to grundlæggende kendetegn, der definerer særligt sensitive børn og unge. Den første er, at nervesystemet bearbejder indtryk med større dybde end andre. Den anden er en lavere grænse for en høj arousal, hvilket bevirker, afhængig af konteksten, at de hurtigere kommer op i gear, når de bliver stimuleret af omgivelserne.

BALANCE I LIVET
KONTAKT
Kompetencebroen ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Tlf.: 7070 7614
Mobil: 5338 1253
Email: info@kompetencebroen.dk
NYHEDSBREV
Stacks Image p85795_n364653
Følg os på sociale medier