Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/vendor/michelf/php-markdown/Michelf/Markdown.php on line 800
Ernæring og Sundhed

Ernæring og sundhed

Kompetencebroen har flere sundhedspakker, som indeholder forskellige sundhedsfremmende vejlednings- og mestringstilbud, der kan sammensættes efter, netop, dit individuelle behov. Du er centrum og ansvarstagende i dit liv, hvorfor vi selvfølgelig, i samarbejde med dig, planlægger netop den sundhedsindsats, som passer til dine forudsætninger og nuværende livsstil. Fx individuelle sundhedssamtaler, hvor du gives redskaber til, hvordan du kan styrke både din fysiske og mentale sundhed. Vi kan give dig hele sundhedspakken, der indeholder både kost- og sundhedsvejledning og motion, eller du kan vælge den sundhedspakke, som du mener passer bedst til dig og dit behov.

Læs mere

Kompetencebroens filosofi på sundhedsområdet tager et holistisk udgangspunkt. Vi ser det hele menneske i alle dets facetter. Sundhed er et bredt begreb, som er meget individuelt for det enkelte menneske, da vi kan være sunde på mange forskellige måder. Imidlertid er sundhed en vigtigt facet til, at vi kan opnå balance i livet.
I gennem vores tanker, adfærd og kroppens reaktioner har vi brug for at lære os selv at kende og få redskaber til at kunne prioritere og lære, hvordan vi kan tage hensyn til vores krop, samarbejde med den og behandle den godt. At tage hensyn til kroppens behov betyder flere ting, bl.a. at vi giver kroppen den næring, den har behov for og husker at bevæge den, så vi får energi til at overkomme de daglige udfordringer eller eventuelle kriser i livet. Endvidere at vi sørger for at få nok søvn om natten, da vores krop har brug for hvile og ro til, at vi kan restituere os, både fysisk og mentalt. Kroppen er klog og lyver aldrig. Derfor skal vi lære at forstå kroppens signaler. Kan vi lære at mestre dette, har vi bedre forudsætninger for at kunne få et liv i balance og herved forebygge egen stress og belastning.
Kompetencebroen anvender den biopsykosociale model, når vi udarbejder din sundheds- og mestringsplan.

Zoneterapi

Zoneterapi er en trykmassageform under fødderne, hvor trykmassagen af bestemte reflekszoner påvirker et sted på kroppen der har brug for det. Baggrunden for dette er, at kroppen afspejler sig under fødderne. Under behandlingen vil bestemte zoner blive stimuleret, hvilket medfører, at impulser i nervesystemet øges og affaldsstoffer drænes væk. Zoneterapi sætter kroppens egen evne til at heale sig selv i gang og er derfor en naturlig måde at behandle og udrense kroppen for smerter og kropslige gener på.
Zoneterapi er en komplementær behandlingsform, det vil sige, at den understøtter konventionel behandling. Det er dermed ikke en erstatning for lægelig behandling.

Zoneterapi er godt for:

• Fordøjelsesproblemer

• Stress og uro

• Sætter kroppens egen evne til at hele sig selv på i gang

• Vedligeholdelse af et godt helbred

• Godt mod livsstilsygdomme som indebære mere end en ubalance

• Smerter

• Sportsskader

• Fertilitetsproblemer

Ernæringsrådgivning og zoneterapi i sammenspil

I Kompetencebroen tror vi på, at sundhed er vejen til et godt helbred og i bund og grund bare handler om at have det godt. Ofte har vi det bedst, når der er balance både kropsligt og psykisk. Sygdomme og skavanker, kommer som regel af ubalancer i kroppen. Derfor mener vi, at kombinationen af zoneterapi og kostvejledning går godt i spænd sammen.

Zoneterapi er en komplementær behandlingsform der sætter kroppens evne til at helbrede sig selv i gang. Endvidere har zoneterapi en udrensende effekt, der kan være med til at styrke immunforsvaret. Da det at skabe balance i livet og i kroppen er en livslang proces, kan et kig på kosten, være med til at give kroppen de rette betingelser for at holde sig sund og frisk. I Kompetencebroen arbejder vi ud fra et holistisk helhedssyn og tror på, at folk er individuelle. Derfor tilpasses kostvejledningen til lige netop den, du er og til det, der er sundhed for dig.

Du kan få inspiration og vejledning til, hvordan du kan forebygge livsstilssygdomme samt hvordan du kan få implementeret dine nye sundhedsvaner i en travl hverdag.
Fx i forhold til:

• Allergier og intolerance

• Fordøjelsesproblemer

• Stress & depression

• Regulere søvn og energibalance

• Sukkerafhængighed

• Appetitregulering

• Styrke kroppens immunforsvar

• Implementering af sundhed i en travl hverdag

• Ændring af gamle vaner

ALT STARTER MED MAD
KONTAKT
Kompetencebroen ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Tlf.: 7070 7614
Mobil: 5338 1253
Email: info@kompetencebroen.dk
NYHEDSBREV
Stacks Image p85803_n364653
Følg os på sociale medier