Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94
vaerdier

Værdier

Kompetencebroen beskæftiger sig med flere forskellige forretningsområder og målgrupper, som vi møder anerkendende, og hvor de er i livet.
Vi har tre sæt kerneværdier.

Respekt & anerkendelse

I en anerkendende og respektfuld dialog med vores kursister planlægger vi en tværfaglig koordineret indsats og behandling, hvor inddragelse og handlekraft er omdrejningspunktet for en meningsskabende relation. Vi SMART-målsætter, hvordan kursisten og vi i et samarbejde arbejder med udfordringer, styrker og kompetencer. Nøglen til selvhelbredelse findes i et respektfuldt og anerkendende samarbejde om målsætning, der leder til engagement, forandring og målindfrielse.

Integritet & fleksibilitet

Med en coachende tilgang i en socialkognitiv og narrativ kontekst hjælper vi kursisten til at se fremtiden i et nyt perspektiv og spejler i processen mindset og handlingsmønstre, for at kunne skabe ny indsigt, udvikling og forandring. I processen giver vi redskaber, træner nye handlings- strategier og hjælper kursisten fremadrettet til at kunne mestre sine eksisterende udfordringer og være parat til at møde kommende forandringer i livet.

Kreativitet & innovation

Vi er banebrydende og kreative i vores tilgang til kursisten og ved, at målsætning, handlings-proces, opfølgning- og målevaluering er tre absolutte fokuspunkter i samarbejde for at kunne nå målene i alle vores tilbud. Kreativitet og innovation er redskaber til at overkomme udfordringer på en meningsgivende og resultatorienteret måde, og fremmer ikke kun målindfrielse, men giver også muligheder for at skabe den sunde balance i livet.

DIN FREMTID - DIN SUCCES

KONTAKT
Kompetencebroen ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Tlf.: 7070 7614
Mobil: 5338 1253
Email: info@kompetencebroen.dk
NYHEDSBREV
Stacks Image p85770_n364653
Følg os på sociale medier