Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94
kommune dagtilbud støttekontaktperson nætværk

Unge 6 - 22 årige

Kompetencebroen har dagtilbud til normalt begavede, sårbare eller udsatte børn og unge med særlige udviklingsbehov, i alderen 6 til 22 år. Vores tilbud er individuelt tilrettelagt og kan også omfatte de højtbegavede og særligt sensitive, der eventuelt kan have generelle indlæringsvanskeligheder. Hvis det ønskes, kan der tilkøbes undervisning og lektiehjælp.

KONTAKT OS på tlf. 7070 7614 eller info@kompetencebroen.dk hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig, hvadenten du ringer som privatperson, sagsbehandler eller anden fagperson. Vi er altid klar til at hjælpe.
Vi foretager kompetenceafklaring af den unges evner og ressourcer og arbejder med deres motivation. Herefter planlægger vi et individuelt mestringsforløb efter den unges behov. Der udarbejdes en uddannelsesplan i samarbejde med den unge.

Kontaktperson / pædagogisk støtte

Vi kan tilbyde kontaktperson og pædagogisk støtte til den unge og forældre, som har brug for social støtte og vejledning i såvel skole som fritid. Endvidere kan kontaktpersonen være koordinerende og bindeled i forhold til involverede fagpersoner.
Kompetencebroen tilbyder udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser. Undersøgelsen vil blive udarbejdet af personale med socialfaglig samt evt. også psykologfaglig baggrund og tager udgangspunkt i ICS.

Netværk - mentor

Vi arbejder med den unges netværk og har fokus på etablering af frivillige mentorer i forbindelse med udslusning, der på sigt kan agere som uddannelsesnetværk.
DIN KOMPETENCEBRO
KONTAKT
Kompetencebroen ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Tlf.: 7070 7614
Mobil: 5338 1253
Email: info@kompetencebroen.dk
NYHEDSBREV
Stacks Image p85775_n364653
Følg os på sociale medier