Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 16 in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/TotalCMS/Component/Component.php on line 94

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/kompetencebroen.dk/public_html/rw_common/plugins/stacks/total-cms/vendor/michelf/php-markdown/Michelf/Markdown.php on line 800
Kommune tilbud er målrettet unge, der har forskellige behov for støtte og udvikling for at kunne opnå- og fastholde uddannelse eller job

Kommuner

Kompetencebroen tilbyder forløb til børn, unge og voksne med forskellige behov for støtte til at opnå og fastholde uddannelse eller job med uddannelsesperspektiv. Vi har en holistisk tilgang og har altid 'det hele menneske' for øje. Derfor kan vejen til at opnå job eller uddannelse være mestringsforløb kombineret med kropsterapi, kostvejledning og zoneterapi. Vi har også tilbud til sygemeldte voksne i jobafklaringsforløb, ressourceforløb, uddannelseshjælp og meget mere.

Kompetencebroens tilbud er målrettet børn, unge og voksne, der har forskellige behov for støtte og udvikling for at kunne opnå- og fastholde skole, uddannelse eller job. Vores tilbud er altid individuelt tilrettelagt og kan indeholde et kompetenceafklaringsmodul.

KONTAKT OS på tlf. 7070 7614 eller info@kompetencebroen.dk hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig, hvadenten du ringer som privatperson, sagsbehandler eller anden fagperson. Vi er altid klar til at hjælpe.

Særligt til de helt unge, er der ofte brug for kompetenceafklaring, som skal være retvisende for den udviklings- og uddannelsesplan, der skal udarbejdes. Vi vil derfor kortlægge den unges evner, ressourcer og muligheder for at opnå en ungdomsuddannelse. Vi sørger for, at der etableres et tæt samarbejde mellem skole/uddannelsessted, forældre, den unge og opgavestiller.

I Kompetencebroen arbejder ud fra den erkendelse, at personer har forskellige evner og forudsætninger til at klare deres udfordringer. Gruppen af ledige er meget forskellige, lige fra ressourcestærke til sårbare med diagnoser og nedsat funktionsniveau. Derfor har vi også tilbud til sygedagpengemodtagere, som har behov for afklaring, eller revalidering som middel til at komme tilbage i arbejde eller få uddannelse. Fælles for dem er, at de skal tilbage i selvforsørgelse, men vejen dertil vil være meget forskellig.

I Kompetencebroen arbejder vi ud fra, at unge har forskellige evner og forudsætninger for at klare deres udfordringer. Gruppen af unge er meget forskellige, lige fra ressourcestærke unge til sårbare unge med diagnoser og nedsat funktionsniveau. Fælles for dem er, at de skal opnå kompetencegivende uddannelse, men vejen dertil vil være meget forskellig.

DIN KOMPETENCEBRO
KONTAKT
Kompetencebroen ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Tlf.: 7070 7614
Mobil: 5338 1253
Email: info@kompetencebroen.dk
NYHEDSBREV
Stacks Image p94628_n364653
Følg os på sociale medier